Puntenverlies voor Boskant/Concordia 1

Roois nieuws Sport
Na 1 minuut spelen keek Boskant/Concordia al tegen een 0-1 achterstand aan. ZIGO verdedigde sterk en Boskant/Concordia had erg veel moeite om kansen te creëren. De eigen verdediging stond ook niet slecht maar ZIGO wist toch uit te lopen naar een 0-3 stand. Door het benutten van een strafworp en het maken van een afstandschot leek Boskant/Concordia weer wat aansluiting te vinden 2-3.

Vervolgens bleef de aanval zoeken naar kansen maar wist niet tot scoren te komen. ZIGO zorgde nog voor de rust voor een 2-5 stand. Na rust werd hier ook nog 2-6 van gemaakt. Hierna begonnen de dames van Boskant/Concordia beter te spelen en de verdediging stond goed. Door een aantal goede afstandschoten en het blijven zoeken naar kansen wist Boskant/Concordia terug te komen in de wedstrijd en trok de stand weer gelijk 6-6.
Zo kwam er toch nog een spannende slotfase. ZIGO was niet zomaar van plan om zonder punten naar huis te gaan en kwam weer twee maal tot scoren, 6-8. Boskant/Concordia antwoorden hier weer met een mooi afstandschot op. Met nog vijf minuten op de klok stond het 7-8 en kon de wedstrijd nog alle kanten op. ZIGO wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken door een doorloopbal te benutten en zorgde zo voor een 7-9 eindstand.