Odisco 1 behoudt 1e plaats.

Afgelopen zondag stond de lastige uitwedstrijd tegen Omhoog 1 in Borkel en Schaft op het programma. Bij winst bleef Odisco 1 alléén aan kop staan.

Het fluitsignaal had amper geklonken of de thuis-ploeg had de voorsprong al te pakken! Waardoor Odisco wakker werd geschud en werd het veldspel van Odisco overweldigend en het verdedigen uitstekend. Hierdoor kon Odisco snel langszij komen via Meike Leenderts 1-1. Daarna bleef Odisco door scoren via 2x Myrthe van Heereveld, 2x Meike Leenderts en 1x Jessie Wouters. Zo werd de comfortabele 1-6 ruststand op het scorebord gezet.

Jessie Wouters kon na rust niet verder door een blessure. In deze rust is Odisco nog zo goed gewaarschuwd om niet nonchalant te worden. Maar niets bleek minder waar. De thuisploeg zette een tandje bij en was steeds iets feller, waardoor ze snel dichterbij kwamen tot 4-6. Door gehaast en slordig spel bleef Odisco het antwoord schuldig. In de 23e minuut antwoordde Odisco pas via Dena Essens 4-7. Waarna het kansen missen weer begon. Waaronder 6 doorloopballen en 2 strafworpen. Hierdoor kon de thuisploeg op 7-7 komen. Gelukkig wist Dena Essens de 7-8 in de 31e minuut binnen te schieten. Zo gingen de twee punten op het nippertje toch nog mee naar Olland. Het was een wedstrijd met 2 gezichten: een goede wedstrijd voor rust en een hele zwakke wedstrijd na rust.