Tweede competitiewedstrijd MHC Sint-Oedenrode

Roois nieuws Sport
Zondag 18 september stond de tweede competitiewedstrijd op het programma voor de dames van MHC Sint-Oedenrode. Ditmaal een thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Venlo. Venlo is een sterke ploeg die al jaren meedraait in de eerste klasse. Een mooie uitdaging dus.

Na de verlorgen wedstrijd van vorige week zat de gedrevenheid er bij de dames goed in en was de wilskracht om te winnen volop aanwezig. Samen met de twee talenten van de maand Bente Voorn en Jade Kluijtmans kon het al bijna niet meer stuk. Rooi begon sterk aan de wedstrijd en pastte het nieuwe spelsysteem goed toe. Er werd geknokt, ook voor elkaar wat resulteerde in veel mooie kansen.
Helaas wist de bal het doel niet te vinden.

Venlo had gevaarlijke momenten die, gelukkig, door Rooi werder onderschept. Dit alles bracht een eindstand van 0-0 op het scoreboard. Een mooi en zeker verdiend punt voor dames 1 van Sint-Oedenrode. Na afloop vond er een sponsorborrel plaats waarmee Dames 1 een blijk van waardering wilde geven aan al haar sponsoren. Daarna was het Marieke Verhoeven, die namens Publik, de Rooise teams nog in het zonnetje zette met een foto op canvas. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Tegelen op het programma.