Logo mooirooi.nl
Op de koffie bij...

Op de koffie bij: Heijmans Schilders

Schilderklus?  Doe je zelf toch even? Of anders die kennis van je, met die twee rechter handen. Als hij de randjes bij het raam dit keer maar netjes afplakt.Behangen? Ook zo iets. Jammer dat je die naden zo goed ziet. O ja, dat kapotte ruitje moet ook worden vervangen. En dat stucwerp op die hoek. En …  

Of stel, je hebt een bedrijfspand. Je bent nog niet uit je jasje gegroeid – het zijn voor iedereen zware tijden – maar het pand is toch echt aan een opknapbeurt toe. Want het is wel het visitekaartje voor je bedrijf.  
 
Komt dit beeld bekend voor? Dan zou Heijmans Schilders wel eens uitkomst kunnen bieden. Want eigenlijk dekt de vlag de lading niet helemaal: Heijmans neemt alle werk uit handen. Vandaar de slogan: uw totaalpartner in schilderwerken.

“Woningen, appartementen of bedrijfspanden zijn het waard om er representatief uit te zien. Bovendien betekent een goed onderhouden pand waardebehoud voor de toekomst” aldus  Gert-Jan Heijmans. Als geroutineerd schildersondernemer weet hij dat duurzaam binnen- en buitenschilderwerk alleen wordt bereikt door kennis, ervaring, een grondige voorbehandeling en een nauwgezette afwerking met gebruik van topproducten.
Wat houdt totaalpartnerschap in? “Naast grondig schilderwerk, glaszetten en behangen, regel ik zonodig een vakbekwame timmerman of stukadoor. In één order is het totaalplaatje helder” aldus de ondernemer.

Buiten- en binnenwerk
Heijmans Schilders is naast buitenschilder ook interieurspecialist. Deuren en kozijnen in een frisse kleur, plafonds een nieuwe muurverf en wanden worden weer decoratieve blikvangers. Wist u dat Gert-Jan Heijmans medewerkers heeft, die de kunst van het behangen nog verstaan?

Kwaliteitskeurmerk
Mensen die verder kijken en die kiezen voor kwaliteit, kiezen voor de vakschilder, te herkennen aan het AF-logo. Schilders die dit vignet voeren bezitten alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s, gebruiken alleen topproducten en werken onder garantie.

Gereduceerde prijs in winterperiode.
In de winterperiode ligt het buitenschilderwerk praktisch stil. Daarom hanteert Heijmans van half november tot eind maart gereduceerde prijzen voor binnenschilderwerk. Voor een totale interieurvernieuwing betekent dit een aanzienlijke kostenbesparing.
Gert-Jan Heijmans maakt graag een vrijblijvende offerte.  Gert-Jan Heijmans
Sweelinckplein 6
5491LH Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413 – 470 850
Mobiel 0651-335323
www.heijmans-schilders.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!