Een beeld van de opname.
Een beeld van de opname. Foto: Milan Tibosch

Touren met Gerry en Ronald: “De val van Van Aert kan een knip in zijn carrière zijn’

Sport

Sint-Oedenrode - Echte wielerliefhebbers zijn opgewonden over de week die komen gaat: de Heilige week. Zondag wordt de Ronde van Vlaanderen gereden en precies een week later Parijs-Roubaix. In Podcast Studio Meierijstad is daarom weer een editie opgenomen van Touren met Gerry en Ronald. Met de twee lokale wielerhelden blikken we alvast vooruit.

Ook nemen we de eerste weken van het voorjaar door en met name de harde val van Wout van Aert maakt de tongen los. Volgens Gerry kan die crash een knip in zijn carrière zijn. Hij spreekt uit eigen ervaring, want Gerry werd na een harde val en wat botbreuken nooit meer de oude. Natuurlijk vliegen de anekdotes en beschouwingen weer over tafel en dat maakt het een interessante podcast om naar te luisteren. Voor wielerliefhebbers, maar ook voor mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in de verhalen van Gerry en Ronald.

De twee heren zitten zondag in ieder geval op de bank om De Ronde te kijken. Doe jij ook je joggingbroek aan? Tip: luister eerst naar deze uitzending en ervaar of de heren kenners het bij het juiste eind hebben.

Klik hier voor de uitzending >>

Afbeelding
Afbeelding