Afbeelding
Foto: Jan Mulders

VV Nijnsel ontvangt Gestel

Sport

Nijnsel - De winterstop nadert zijn einde. Met een paar koude dagen en een flintertje ijs, tot nu toe. Aanstaande zondag gaat de bal bij de A-categorie weer rollen.

Nijnsel Heren 1 ging op trainingskamp in het ijsvrije Maspolomas en verrichtte daar de nodige trainingsarbeid. Dit om zich optimaal voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen terwijl er in de eerste helft van het seizoen nog twee wedstrijden open staan, aanstaande zondag thuis tegen het Eindhovense Gestel en de week daarna uit naar Hoogeloon, dan zijn we op de helft. Nijnsel zal alle zeilen moeten bijzetten om onderin weg te komen want met slechts twee wedstrijdpunten houdt het niet over. Maar goed, er zijn nog 45 wedstrijdpunten te verdienen….. Gestel, dat zich afgelopen zomer behoorlijk versterkte, blaast bovenin een stevig partijtje mee en is nog steeds een kanshebber op het kampioenschap ofschoon het de laatste weken voor de winterstop wat achterop raakte op de tot op dit moment soevereine en ongenaakbare koploper SBC.
De bezoekers zullen zeker niet verder achterop willen raken en met drie punten uit Nijnsel zien weg te komen. Aan de geelbauwen om hier een stokje voor te steken. We zijn benieuwd hoe onze mannen de winterstop hebben overleefd, maar dat geldt natuurlijk voor alle ploegen die een aantal weken niet in de wei verschenen.
Supporters van vv Nijnsel zijn aanstaande zondag opnieuw van harte welkom op sportpark Den Eimert, 14.30 uur, nog steeds in afwachting van het zoet van de eerste overwinning……