Een sprong van Lita.
Een sprong van Lita.

Word jij de beste schoonspringer van Rooi?

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Binnenkort is het tijd voor de volgende editie van ‘De Bron daagt uit’. We zijn hiervoor op zoek naar deelnemers. Ben jij niet bang voor een nat pak? En durf jij de sprong in het diepe te wagen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Na de zoektocht naar de fitste Rooienaar en dé masterchef van Sint-Oedenrode starten we deze keer de zoektocht naar de beste schoonspringer van Rooi. Denk jij dat jij het in je hebt om de koning of koningin van de duikplank te worden, die op de meest gracieuze manier salto’s en schroeven in de lucht kan vertonen? Schroom dan niet en meld je aan voor dit spektakel.

De competitie vindt plaats op vrijdag 26 mei in het Pieter van den Hoogenband zwembad in Eindhoven. De aanvangstijd is 18:00. Aan het begin van de avond krijgen de deelnemers een demonstratie van de Rooise schoonspringzussen Lita en Ziva van Weert, waarna ze goed voorbereid worden door de gediplomeerde trainers van zwemvereniging PSV. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een gebrek aan ervaring. Er zijn – naast geschikte badkleding – geen benodigdheden om mee te doen.

Ben jij de durfal die we zoeken, of ben je vooral benieuwd hoe het is om te schoonspringen? Meld je dan aan via redactie@mooirooi.nl of bel de MooiRooi-hotline: 0413-479322. Hopelijk zien we je op 26 mei op de duikplank! De Bron daagt uit is een item in De Bron magazine. Dat blad krijgen alle leden van MooiRooi Plus twee keer per jaar GRATIS.