Afbeelding

Maak kennis met vv Nijnsel

Sport Sport

Nijnsel - Het voetbalseizoen is ten einde. Afgelopen maand mocht VV Nijnsel/TVE Reclame twee kampioenen huldigen. Zoveel vreugde en enthousiasme. Met de kar door het dorp. Afgelopen vrijdag penaltyschieten, zeephellingen bestormen en een heuse camping op het trainingsveld! Ja, voetbal blijft leuk, zelfs als je verliest. Want daar leer je van. En verliezen doe je altijd samen bij voetbal, net als winnen. 

Je traint elke week op een prachtig veld. Op zaterdag voetbal, in Nijnsel of in de buurt. Er zijn altijd mensen die voor je klaar staan, en bij het trainen en bij de wedstrijd. Want we willen ook dat je beter gaat spelen als je dat kunt. Veel kinderen en jongeren uit Nijnsel zijn al lid maar ook vriendjes of vriendinnetjes die in de buurt van Nijnsel wonen.
Op woensdag 29 juni kun je op sportpark Den Eimert kennismaken met het voetbal en alles eromheen. We geven een leuke training voor alle leeftijden, dus ben je tussen de 5 en 19 jaar, dan ben je welkom, met of zonder ouders. Je bent nooit te oud om te beginnen, dus ook middelbare scholieren zijn van harte welkom. De training begint om 18.15 uur. Er zijn ook diverse mensen van Nijnsel aanwezig die eventuele vragen kunnen beantwoorden. Trek iets makkelijks aan, shirt, korte broek, een paar gympies of misschien heb je al voetbalschoenen. En dan kun je mooi bij de aanvang van het nieuwe seizoen, zo eind augustus, beginnen met wie weet een mooie voetbalcarrière met veel plezier. En misschien sta ook jij dan volgend voorjaar wel ergens op de kampioenskar die door Nijnsel rondrijdt….En voordat we het vergeten, voetbal is dus al lang niet meer alleen voor jongens….