De winnaars in de bloemen!
De winnaars in de bloemen!

Uitwisseling De Klutsers en Cloeck en Moedigh

Sport Sport

Nijnsel - Het jeu de boules spel staat momenteel weer in een goede belangstelling. Maar liefst vijf nieuwe leden hebben zich bij De Klutsers aangemeld.

Het lijkt dat iedereen het boulen tijdens coronatijd wel erg gemist heeft. Zo groot was ook de deelname aan het eerste uitwisselingstoernooi dit jaar tussen De Klutsers en Cloeck & Moedigh.

Met 40 deelnemers en een heerlijk rustige avond was de ontmoeting op vrijdag 13 mei een groot succes. Iedere deelnemer speelde drie partijen wisselend met een partner van de andere club.

De uitslagen waren als volgt van De Klutsers: 1e Truus Naus met 3 winst en 27 plus, 2e Rien van der Loo met 3 winst en 25 plus, 3e Jan Sijbers met 3 winst en 17 plus en 4e Berna v Duijnhoven met 2 winst en 6 plus. Bij Cloeck & Moedigh waren 1e Jos van de Kallen met 3 winst en 15 plus, 2e Sjaantje van Kessel met 3 winst en 15 plus, 3e Huub van Abeelen met 3 winst en 13 plus en 4e Ad van der Velden met 2 winst en 13 plus. In het najaar volgt de ontmoeting in het clubhuis bij Cloeck & Moedigh.