KV Nijnsel deelt de punten

Sint-Oedenrode - KV Nijnsel trad zondag aan tegen Vessem, die twee weken geleden ongeslagen kampioen zijn geworden. Het was dus juist voor Nijnsel van belang om punten te pakken. Vaak speelt Nijnsel een van haar beste wedstrijden tegen deze ploeg uit Vessem.

Na enkele minuten viel het eerste doelpunt aan de kant van Nijnsel en het spel liep lekker. De aanval liep als een geoliede machine en ook de kansen werden mooi afgemaakt. Telkens liep Nijnsel een punt vooruit, maar Vessem wist goed bij te blijven. Na een kwartier kwam het tot een gelijkspel, 4-4. Het was Nijnsel die vanuit dit gelijkspel de voorsprong pakte en verder uitliep door het ene na het andere doelpunt te maken. Met 10-6 werd er tevreden gerust.

Na de rust werd er stevig doorgepakt door Vessem. De grote voorsprong van vier punten werd vlot ingehaald en na nog geen tien minuten keek Nijnsel wederom tegen een gelijkspel aan, dit keer 10 tegen 10. Het was zichtbaar dat beide teams al veel gegeven hadden en het baltempo werd trager. Judith van de Nieuwenhuizen zette Nijnsel nog op een voorsprong en dat gaf hoop op een overwinning. Helaas maakte Vessem de gelijkmaker, zodat Nijnsel net niet won van de koploper. Toepasselijke eindstand in een carnavalsweek: 11-11.