Afbeelding

41ste Zwem4daagse Sint-Oedenrode

Sport

Sint-Oedenrode - Voor de 41ste keer houdt zwemvereniging Argo tussen 24 en 28 oktober de Nationale Zwem4daagse. Vier avonden lang, tussen 18:30 en 20:00, staat Zwembad De Neul in het teken van jong en oud die met al hun inzet en plezier de nodigde baantjes zwemmen. De een doet het voor zichzelf, de ander omdat er samen met vriendjes en vriendinnetjes elke avond weer veel plezier beleefd wordt.

Zoals we gewend zijn zorgt zwemvereniging Argo, in samenwerking met Zwembad De Neul, weer voor een unieke sfeer. Dit jaar staat in het teken van de "Hippie's". Met hun flowerpower cultuur, relaxte muziek en vooral veel hippe kleuren, bloemetjes en peace-tekens moet De Neul wel veranderen in een echt water-feestpaleis. Tel hier de leuke activiteiten bij op, waaronder het traditionele discozwemmen op vrijdag, en je hebt weer alle ingrediënten voor een fantastische Zwem4daagse. Of je nu net je A-diploma hebt of je zwemt al heel je leven, iedereen is welkom.

De uitnodiging voor de Nationale Zwem4daagse wordt op dit moment op de scholen in de regio verspreid. Mocht je meer informatie wensen, dan kan je hiervoor al terecht op de website van zwemvereniging Argo: http://www.zw-argo.nl/zwemvierdaagse.