Afbeelding

Suzan en Marwin winnen springen klasse Z

Sport

Sint-Oedenrode - Heeswijk Dinther was deze week goed voor 4 dagen basisspringsport. Suzan van Gastel startte zaterdag het paard Epke in de klasse Z en samen waren ze iedereen te vlug af. Na twee foutloze rondes en een snelle barragerit werd Epke met een Orange rozet versierd in de prijsuitreiking.

Marwin verscheen op zondag in de ring bij het springen klasse Z. Zijn paard Eton liet in zowel de eerste ronde als de barrage alle balken in de lepels liggen. De snelste barrage ronde en Marwin kon weer een overwinning op zijn conto bijschrijven. Suzan startte op zaterdag in de klasse Z ook nog haar paard Enjoy-It. Ook hiermee viel ze in de prijzen namelijk de vierde. Op donderdag startte Suzan Enrico du Mesnil. Hiermee behaalde ze de tiende prijs. Epke startte Suzan op donderdag in de klasse M en hier was Epke al in de juiste vorm en behaalde ze een zevende prijs. Marwin startte zijn paard Figo op zaterdag in de klasse M en eindigde met een vijfde prijs.
De ponysectie van onze vereniging heeft dit weekend gebruikt om kennis te maken met een andere tak van paardensport namelijk voltige. Dit is kort gezegd turnen te paard. De dames en heer hebben weer veel geleerd en andere spieren aangesproken dan ze gewend zijn.