Afbeelding

Ollandia zondag opnieuw thuis

Sport

Zondag staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, want ditmaal komt WHV op bezoek. Deze tegenstander uit Loosbroek heeft op de standenlijst nog aansluiting met de middenmoot en zal dan ook naar sportpark Ekkerzicht komen om dit te handhaven.

In de uitwedstrijd wist WHV door een laat doelpunt de 3 punten in eigen huis te houden en zal ook ditmaal graag de punten meenemen. Het is nu aan onze jongens om er alles aan te doen om dit te voorkomen en zelf de punten te pakken. Deze zijn ook nodig om van de 2 rechtstreekse degradatieplaatsen af te komen. Hiervoor zal echter, net zoals we de laatste wedstrijden gewend zijn, wel alles gegeven moeten worden en zal iedereen er met volle inzet voor moet gaan. Ook voor de grote groep trouwe supporters die Ollandia in weer en wind steunen en hopelijk ook zondag weer langs de lijn staan.

In het voorbije weekend waren alle overige wedstrijden van de senioren door de KNVB afgelast. Het blijft natuurlijk maar afwachten of de wedstrijden komend weekend wel door kunnen gaan, maar zowel op zaterdag en zondag staan er voor jeugd en senioren weer diverse wedstrijden op het programma.