Archief
Archief

MHC Heren 1 te laat wakker

Sint-Oedenrode - Heren 1 speelde zondag een uitwedstrijd tegen HCAS uit Asten Someren. Dit team streed vorig jaar mee om het kampioenschap maar is dit jaar niet goed van start gegaan.

Voor Heren 1 lag er dus zeker een kans om punten te pakken. Asten begon echter veel scherper aan de wedstrijd dan Sint-Oedenrode. Na 10 minuten stonden de Rooienaren al op een 2-0 achterstand. Ze speelden ongeorganiseerd en het leek of de beleving er niet was. Het werd 4-0 voor Asten voordat Heren 1, vlak voor rust, iets terug kon doen. Mathijs van Roessel scoorde vanuit een tip-in. Nadat de bal hard de cirkel in was geslagen veranderde hij de bal zo van richting dat hij strak de kruising in vloog. In de 2e helft kwam Rooi met tien man te staan door een rode kaart die werd gegeven voor zogenaamd naslaan. Maar met tien man kreeg Rooi het toch voor elkaar te scoren. Vanuit een vlugge counter wist Tom van de Akker de bal door de benen van de keeper in het doel te slaan. Heren 1 leek nu eindelijk toch de drive gevonden te hebben. Even leek het of het nog 4-3 zou worden en de spanning terug in de wedstrijd zou komen, maar het mocht niet baten. Een slechte wedstrijd van Heren 1 waarin ze te laat strijd begonnen te tonen. Volgende week wacht Oss, ook hier kan heren 1

3 punten gaan pakken. Dus op naar volgende week!