v.l.n.r.: Peer van de Loo, Dorine van de Loo, Petrie Kuijpers, Monique van den Berk, Theo van Genugten en Jan Smits.
v.l.n.r.: Peer van de Loo, Dorine van de Loo, Petrie Kuijpers, Monique van den Berk, Theo van Genugten en Jan Smits.

Eerste lustrum Jan van Roosmalen Husseltoernooi

Sport

Ter nagedachtenis aan Jan van Roosmalen werd er dit jaar al weer voor de vijfde keer het Jan van Roosmalen Husseltoernooi gespeeld, het eerste lustrum ! Het toernooi werd gespeeld op de warmste 7 november ooit gemeten. Zoon Igo van Roosmalen zei: "Pa hoeft alleen maar voor het weer te zorgen en dat heeft hij dit jaar ook weer goed gedaan".

Verdeeld over drie dagdelen speelden 72 deelnemers met verschillende tennispartners hun wedstijden. Ook dit jaar deden er een aantal van Jan zijn tennismaten mee aan het toernooi.
Van elk dagdeel mochten de beste dame en de beste heer 's avonds de finale spelen. Dit jaar speelden Peer van de Loo, Dorine van de Loo, Petrie Kuijpers, Monique van den Berk, Theo van Genugten en Jan Smits de finale wedstrijden.
Na drie spannende finale partijen gingen Petrie Kuijpers en Peer van de Loo er met de winst van door. Alle finalisten kregen een doos ballen (gesponsord door familie van der Kallen van Racketservice Express) en Peer van de Loo mocht de wisselbeker mee naar huis nemen, omdat hij in de voorrondes net één game meer had gewonnen dan zijn finalepartner Petrie Kuijpers.