Afbeelding

Rhode F1 beste van iedereen

Sport

Sint-Oedenrode - Het kan niet op bij Rhode. Ook de F1 werd dit weekend kampioen. Er moest worden gewonnen om kampioen te worden. Om half 11 werd er afgetrapt tegen Mierlo - Hout F1. Het massaal aanwezige publiek kreeg een echte voetbalshow van onze jongens voorgeschoteld. Het werd 6 - 0 en het kampioenschap was een feit.

Wat is deze groep het afgelopen twee jaar gegroeid. De jongens werden destijds geselecteerd uit verscheidene F elftallen en zouden het schaduwteam (F4) worden. Vorig jaar nog tweede en waren onze vrienden van Spartha 25 een maatje te groot. In het nieuwe seizoen, we werden de F1,  kwamen er twee wijzigingen binnen het team. We kregen een vaste keeper Daniel en dat gaf veel rust. Gijs paste zich prima aan en het hele team ontwikkelde zich verder vooruit. Dit najaar wederom tweede. Er werd alleen van Blauw Geel verloren in een echte kraker.

Dit voorjaar gingen we weer op de oude voet verder. De eerste wedstrijd tegen Avanti werd gelijk gespeeld. Wel zeer goed gevoetbald, ondanks een slechte voorbereiding na de watersnoodramp bij Rhode. De tweede wedstrijd tegen Schijndel onze eerste winst. De derde wedstrijd tegen Gemert hadden we mazzel dat wij de laatste minuut nog de winst konden binnenschieten. Uit bij NWC speelden wij weer gelijk maar het goede voetbal kwam terug en winst was zeker terecht geweest. De wedstrijden tegen Someren en onze vrienden van Spartha  waren geen probleem. Toen op zaterdag 18 april tegen onze buren uit Veghel. Wederom werd het een echte kraker en konden wij deze keer wel winnen. Daarna nog twee finales. Deurne uit werd een vlotte overwinning en vandaag een echte kampioenswedstrijd,  6 - 0 winst. Klasse jongens.

Na het laatste fluitsignaal kon er worden gefeest. En het werd een feest in de kantine. Er werden nog drie jeugdteams gehuldigd voor hun kampioenschap of winst bij de bekerfinales. De kantine stond bomvol met supporters en de spelers op de tafel. Marij onze hoofdleidster feliciteerde iedereen en hierna ging het dak eraf met het kampioen - en clublied van Rhode. Om kippenvel van te krijgen, schitterend.

Hierna een rondrit op de platte kar door het centrum van Rooi. Vervolgens eten in de kantine en de leiders - supporters aan een lekker bierke. Het was vandaag genieten van onze jongens en zij hebben dit kampioenschap echt verdiend. Een echt TEAM dat alles voor elkaar over heeft. Daniel - Olaf - Guus - Jort - Sam - Wouter - Gijs - Sam en Koen, GEFELICITEERD, we zijn trots op jullie. Technische staf - perschef en supporters van de F1.