Beach Soccer Rooi
Beach Soccer Rooi

10-jarig jubileum Beach Soccer Rooi

Sport

Sint-Oedenrode - Maar liefst 58 teams zullen van 23 tot en met 25 mei in actie komen tijdens de tiende editie van Beach Soccer Rooi. Het deelnemersveld bestaat uit 18 jeugdteams, 24 herenteams en 16 damesteams. Daarmee zit het evenement wederom ramvol! De jeugdteams komen op zaterdag 23 mei in actie. De dames- en herenteams mogen op 24 en 25 mei hun kunsten vertonen op de tijdelijke "Rooise Copacabana" op het evenemententerrein aan het Dommelpark.

Het concept van Beach Soccer Rooi staat al jaren als een huis en blijft een populair evenement om aan deel te nemen, maar ook om te bezoeken. Het Beach Soccer is een snelle en spectaculaire spelvorm wat ook voor de bezoekers erg leuk is om naar te kijken. In wedstrijden van 10 minuten worden in hoog tempo de vrije trappen, volley's, omhaals en andere technische hoogstandjes aaneengeregen onder de bezielende leiding van officiële scheidsrechters van de Nederlandse Beach Soccer Bond .

Jubileum
De organisatie heeft diverse leuke "extra's" in petto om het 10-jarig bestaan te vieren. Diverse betrokkenen zullen in het zonnetje gezet worden, het terrein wordt anders ingedeeld en met name het avondprogramma is flink uitgebreid met de organisatie van Rooi Live. Hierbij zullen er twee avonden optredens zijn van o.a. Ferry de Lits, DJ La Fuente, Sophie's Choice, Jan van Otterdijk, Barry James Thomas, Anne van der Heijden, Bart Blanché, The Voice of Rooi en CENS.

Rhode Clubdag
Beach Soccer Rooi werkt intensief samen met voetbalvereniging Rhode bij de organisatie van de Rhode Clubdag op zaterdag 23 mei. Tijdens deze seizoensafsluiting zijn er diverse activiteiten voor de jeugdleden waarna een grote "club-barbecue" georganiseerd is met huldiging van de kampioenen. Aansluitend start Rooi Live. Meer informatie over de diverse evenementen zie www.BeachSoccerRooi.nl , www.RooiLive.nl en www.Rhode.nl