Het paneel gaat perfect op in het interieur.
Het paneel gaat perfect op in het interieur. Foto: Jeroen van de Sande

Kantoor Mediahuis Meierijstad voortaan verwarmd door Enirgy

Zakelijk

Sint-Oedenrode – Kijk de volgende keer even omhoog als je Mediahuis Meierijstad binnen komt gelopen. Waarschijnlijk voel je al direct waar je naar gaat kijken: nieuwe infrarood panelen die het kantoor verwarmen.

Enirgy is een trouwe klant van Mediahuis Meierijstad en vanaf nu geldt dat ook andersom. Het Schijndelse bedrijf timmert hard aan de weg met duurzame oplossingen voor bedrijven particulieren. Bij Enirgy draait alles om positieve energie. Wonen en werken met respect voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee. Ze bieden een compleet pakket aan oplossingen voor duurzaam wonen en werken. Van zelf energie opwekken tot aardgasvrij verwarmen, oplossingen voor warm water zonder gas en nog veel meer. Mediahuis Meierijstad wist daar natuurlijk van en past het nu ook toe op de eigen werkplek.

Hét alternatief voor je cv-ketel
De HR-infraroodverwarming van Enirgy is een uitstekend alternatief voor je cv-ketel. Verwarmen via infrarood werkt volledig elektrisch en is bovendien bijzonder comfortabel. Het is gezond, je kunt er gericht mee verwarmen (of indien gewenst de hele ruimte) en het is zeer energiezuinig. Bovendien is het vaak mogelijk om je woning volledig te transformeren naar all-electric infraroodverwarming binnen één dag!