Petrie Kuijpers heeft zojuist haar contract getekend.
Petrie Kuijpers heeft zojuist haar contract getekend. Foto: Jeroen van de Sande

Versterking voor Mediahuis Meierijstad

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Het team van Mediahuis Meierijstad gaat zich versterken. Per 1 september sluit Petrie Kuijpers – van Laarhoven zich aan.

Afgelopen donderdagmiddag werd de overeenkomst gesloten. Petrie is een ‘Boskantse’, maar woont inmiddels al vele jaren in Sint-Oedenrode. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen. Veel mensen zullen haar kennen van Ahrend. Daar werkte ze ruim dertig jaar. Maar ook is ze vaak op de tennisbaan te vinden en wandelt ze graag met de hond. Haar sociale kring is groot en daarom past ze precies in het profiel van Mediahuis Meierijstad.

Binnen de organisatie krijgt ze een commerciële functie binnen- en buitendienst. Ze gaat zich vooral bezighouden met de commerciële kant van de verschillende nieuwssites die het mediabedrijf beheert, maar zal zich ook op andere gebieden roeren. Petrie: “Ik heb er hartstikke veel zin in. Leuk dat ik in Sint-Oedenrode kan blijven werken. Ik houd van de Rooise mensen en ondernemers in dit mooie dorp.”

Op 1 september mag Petrie beginnen in een gloednieuw kantoor. Van 10 tot 17 augustus krijgt het interieur namelijk een flinke make-over. Daarover later meer!