Het team van De Koning Makelaardij
Het team van De Koning Makelaardij Foto: Eva Jansen

Het geheim achter succesvol woning verkopen in Sint-Oedenrode

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bij de meeste columns schrijf ik over de beweegredenen van onze verkopers om hun woning te verkopen en wat daarbij allemaal komt kijken. Deze keer wil ik mijn column graag wijden aan ons complete team van “De Koning Makelaardij” zodat u kunt lezen wat we doen.

Door: De Koning Makelaardij

Als de “Koning Makelaardij” hebben wij behoorlijk wat ervaring in “Rooise” huizenmarkt en inmiddels hebben we al vele verkopen mogen begeleiden. We hebben daarbij geleerd dat er een geheim is achter het succesvol verkopen van een woning: een combinatie van uitgebreide kennis van de markt, verkoopstyling en het uiteraard het leveren van kwaliteit.

De woningmarkt is voortdurend in beweging, en het is dan ook belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste regels en prijsontwikkelingen. Als makelaar in de regio van Sint-Oedenrode is de kennis van de lokale markt onze belangrijkste troef. We kennen de verschillende buurten, de voorkeuren van mogelijke zoekers naar een nieuwe woning en de prijsontwikkelingen. Met deze punten kunnen wij onze opdrachtgevers adviseren over de juiste vraagprijs en de beste verkoopstrategie om hun woning snel en tegen de beste prijs te verkopen.

Al vele jaren zien we dat ook verkoopstyling daarbij belangrijk is om zodoende zo veel mogelijk potentiële kopers aan te trekken. Een goed gestileerde woning zorgt voor een gevoel van thuis. Daarom werken we samen met een professionele styliste die de sterke punten van een woning kan benadrukken, de ruimtes kan optimaliseren en een goede sfeer neer kan zetten. Ze geeft tips zodat eventuele kopers zich meteen thuis voelen en zo de mogelijkheden van de woning kunnen zien.

We begeleiden onze verkopers gedurende het hele verkoopproces, van de initiële waardebepaling tot aan de ondertekening van de akte bij de notaris. We nemen de tijd om wensen en behoeften te begrijpen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Al ruim 50 jaar vindt de Koning makelaardij het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers de beste ervaring hebben bij het verkopen van hun woning.

Dus, als uw overweegt om uw woning in Sint-Oedenrode te verkopen, zoek dan naar een makelaar die de markt van binnen en van buiten kent, die u helpt om de woning optimaal te presenteren en die streeft naar een goed resultaat. En als u wil …. dan mag u ons altijd bellen zodat we vrijblijvend kennis maken en samen gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.