De eigenaren van de nieuwe carwash.
De eigenaren van de nieuwe carwash. Foto: Jos van Nunen 2023

Carwash Schijndel van alle gemakken voorzien

Zakelijk Op de koffie bij...

Meierijstad - Soms zie je ze weleens rijden, auto’s die zo vies zijn, dat je spontaan zin krijgt om ze met een emmer sop, een zeem en spons te lijf te gaan. Dan is een bezoekje aan de wasstraat zeker de moeite waard. Vind je het handig om met je auto door de wasstraat te rijden of toch liever ouderwets met de hand? Bij Carwash Schijndel aan de Nieuwe Eerdsebaan, zijn ze van alle gemakken voorzien.

Door: Caroline van der Linden

Al is het maar om de onderkant van je auto, maar ook je wielkasten goed schoon te houden en roestvorming te vermijden. In een paar minuten ben je er doorheen en in de meeste gevallen is het beter voor het milieu, dan dat je zelf met slang en zeep aan de slag gaat. Bij Carwash Schijndel wordt ook nog eens het water opgevangen en gefilterd, zodat het vuil niet in het riool terecht komt. En de moderne installaties zuiveren het water zo goed, dat het zelfs opnieuw wordt gebruikt. Duurzamer kan het niet, helemaal van deze tijd. Zeker mooi is het dat ze gebruik maken van osmosewater. Dat is namelijk vrij van kalk, chloor, zouten, bacteriën en metalen en zorgt ervoor dat je auto zonder strepen of vlekken naar buiten rolt. Het is al snel duidelijk, bij Carwash Schijndel is alleen het beste goed genoeg.

Benieuwd om te weten hoe de aftrap van hun nieuwe onderneming is verlopen, breng ik een bezoek aan Roel Hendriks en Kim Rijkers, eigenaren van de nieuwe Carwash. Sinds drie weken zijn ze van start gegaan. Voordat ik arriveer vraag ik een paar straten verderop nog even de weg. ‘O, moet je daar zijn, zegt de betreffende persoon, dat is hier een eindje verderop, een mooi groot gebouw, je kunt het niet missen. Ik ben er al geweest en dat is me goed bevallen.’

Bij aankomst zie ik een hypermodern gebouw met alles wat je van een wasstraat zou kunnen verwachten, met vier wasboxen, een kettingbaan waar de auto van buiten in 6 minuten tijd volledig gereinigd en gedroogd wordt en zelfs een overdekt stofzuigplein waar je gratis gebruik van kunt maken en waar alles te vinden is voor de binnenreiniging.

,,Uiteraard vinden wij het ook belangrijk om elke klant goed te adviseren over de verschillende mogelijkheden”, vertelt Roel enthousiast. ,,En vind je het maar niks om zelf in de auto te zitten terwijl alles om je heen draait, dan zijn wij ook graag bereid dat van je over te nemen”, vult Kim aan. ,,Lang duurt het niet en je rijdt droog en glimmend naar buiten, zonder druppels en al zeker geen krassen.”

,,Daarnaast kan men extra voordelig wassen door middel van het gebruik van de waspas”, legt Roel uit. Hierdoor krijgt de klant altijd korting, op alle mogelijkheden die we aanbieden. We hebben nu ook een openingsactie. Programma ‘Het Beste’ van 18 euro voor 10 euro. Kortom, het klinkt misschien cliché, maar het is wel waar het ons om gaat, als de klant tevreden is, zijn wij het ook”, kijken ze elkaar lachend aan.

,,Daarom krijgen de kinderen iets lekkers, kun je rustig een kop koffie drinken en komt er binnenkort nog een frisdrankautomaat. De beleving van een wasbeurt doet immers ook wat met de mens”, zegt Kim lachend. Het enthousiasme van de twee, valt in ieder geval niet onder stoelen of banken te steken. Roel en Kim zien er duidelijk naar uit om hun klanten aan de Nieuwe Eerdsebaan te verwelkomen en iedereen een ware wasbeleving te laten ervaren. Meer informatie is te vinden op www.carwashschijndel.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding