vlnr: Dolinda, Femke, Elle & Maxime
vlnr: Dolinda, Femke, Elle & Maxime

Switch Fasion & Lifestyle viert 12,5 jarig bestaan

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het is feest aan het Kofferen. Switch Fashion & Lifestyle viert haar 12,5 jarig bestaan. Met verschillende acties zoals een loterij, wil ze haar klanten bedanken. “Dankzij hen doen we dit al jaren met plezier.”

“Mensen hebben ons zien groeien, maar wij ook hen. Kinderen die - toen wij net begonnen - in de kinderwagen kwamen, komen nu als tiener zelf kleding kopen. Er staan soms zelfs drie generaties in onze winkel, dat is fantastisch. We hebben een erg brede doelgroep”, lacht Dolinda Opheij. Ze wil graag haar geliefde klanten bedanken voor het vertrouwen en klandizie. “Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest. We doen dit al jaren met veel plezier”, jubelt ze. Switch heeft klanten uit Sint-Oedenrode, maar ook ver daarbuiten. Via de webshop bereikt ze jongens, meiden, heren en dames uit heel Nederland. “Maar het grootste gedeelte van onze klanten komt uit Rooi, Schijndel, Best, Son en Breugel en Liempde. De grote collectie, maar ook het dorpse vinden ze aantrekkelijk aan onze winkel. Veel merken onder één dak. Maar ook het persoonlijke advies wordt zeer gewaardeerd.” 

Dolinda is trots op haar medewerkers. Ze wil met name Femke van den Boer bedanken. “Ze werkt hier al sinds dag één. Femke is nog even met zwangerschapsverlof, maar gaat vanaf begin oktober weer aan het werk. Samen met Elle en Maxime vormen we een leuk team.”

Vanaf het begin werkt Switch Fashion & Lifestyle met een aantal merken, maar er worden regelmatig nieuwe merken toegevoegd aan de collectie. Dolinda: “Nieuw in het afgelopen jaar is Malelions, voor zowel dames en heren. De nieuwe dames merken Refined Department (van de makers van Alix the Label) en Shirt Wanted zijn erg populair op dit moment. Het merk G-Maxx is een mooie aanvulling op de collectie van Esqualo en BR&DY. In deze collectie zijn ieder seizoen goede items terug te vinden van travelkwaliteit.” Bovendien is Switch Fashion & Lifestyle een grote dealer van jeans van Cup of Joe. “Een heerlijke pasvorm, veel stretch en een goede prijs.” Dolinda heeft goede samenwerking met leveranciers. “Als waardering mogen we van bijna alle leveranciers items verloten.” 

Bij aankoop van een kledingstuk met uitzondering van sale krijg je een cadeautje van The Gift Label, zoals luxe home- en bodyproducten. En bij aankoop van 25 euro krijg je een lotje voor de loterij, waar je kans maakt op diverse prijzen. Deze prijzen zijn aangeboden door leveranciers, zoals jeans, sweaters en cadeaubonnen.

“We hopen dat we nog lange tijd onze klanten mogen voorzien van kledingadvies en ze blij de deur uit zien gaan, maar vooral tevreden terug zien komen.”

Switch Fashion & Lifestyle is tijdens koopzondag geopend van 12u tot 17u.

Afbeelding