Het was lekker druk op het feest.
Het was lekker druk op het feest.

De Pleintrekkers 25 jaar: een geslaagd feest voor jong en oud

Verenigingen Evenementen

Sint-Oedenrode - De buurtvereniging de Pleintrekkers uit Olland heeft eindelijk haar 25-jarig jubileum mogen vieren. Dit was een groot feest met 140 buurtleden, waarvan de jongste 0 jaar en de oudste bijna 90 jaar. 

Er werden leuke spelletjes gespeeld waar telkens twee teams tegen elkaar moesten strijden. Spelletjes zoals: wie laat als eerste de gebouwde dominosteentjesrij vallen, het lekkende waterspel, puzzelen enzovoort. Later op de middag werd er lekker gegeten van een uitgebreide barbecue met een varken aan het spit en een ijsje als toetje. “Het was genieten voor jong en oud en dat ging nog gezellig door tot in de late uurtjes”, aldus de organisatie.

De buurtbewoners hebben genoten. Ruben en Bernadette wonen acht weken in Olland. “Super leuk dat we al een briefje in de bus kregen om lid te worden van de buurtvereniging en als tip kregen we: Er is een bbq over 1,5 week”, vertelt het stel. Het ijs was snel gebroken. “Het is een gezellige, vriendelijke buurt”, jubelen ze. Buurgenoot Riky is ook enthousiast: “Een dag met een zilveren randje die we nooit vergeten. Alle kinderen, jeugd, jong volwassen en ook aan onze senioren was gedacht. Dat werd lachen, gieren brullen en ook gelijk elkaar leren kennen.” Bovendien bekeken ze een enorme collage van oude foto’s en aan het einde van de dag kreeg iedereen de kans om een foto mee naar huis te nemen. 

Afbeelding
Afbeelding
Een prachtige collage met foto's door de jaren heen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding