Guus onthult zijn nieuwe logo.
Guus onthult zijn nieuwe logo. Foto: Jeroen van de Sande

Guus van Diest maakt stappen: “Dit is dichter bij mezelf”

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Guus van Diest blijft maar stappen zetten in zijn ontwikkeling. Daarmee groeit ook zijn bedrijf. Afgelopen vrijdag en zaterdag nodigde hij familie, vrienden én leden uit om een volgende ontwikkeling te vieren. Vanaf 1 mei is de jonge ondernemer geen franchisenemer meer van The Power Community, maar gaat de personal trainer en coach met zijn team verder onder de naam Guus. “Onze members staan boven de merknaam. Dat vinden we belangrijk.”

Door: Jeroen van de Sande

Met een flinke ruk trekt Guus even voor 21.00 uur in de avond een groot zwart doek van de gevel. De oude naam heeft plaatsgemaakt voor Guus! Een applaus, confetti en gejuich volgen, evenals een trotse grijns van Guus. Even daarvoor nam hij zijn publiek mee in de verandering die nu is ingezet. ““Ik heb veel mogen leren van de franchiseformule. Er staat een erg mooie basis waarvandaan wij doorbouwen. Nu kan ik mijn eigen visie meer gaan toepassen. Dat is onder andere het uitbreiden van enkele programma’s en aanpassingen in de stijl van coaching”, vertelt Guus. Hoewel zijn naam op de gevel staat… de sportkleding wordt daar niet van voorzien. De naam van ieder lid wordt afgedrukt boven en naast de kenmerkende streep en punt. “Tenslotte draait het allemaal om jullie. Dankzij jullie kan ik deze stappen zetten. Dank je wel!” 

Veertig kilo afvallen, fit en vitaal opa willen worden, knopen doorhakken en doorgaan zonder onwerkbare gewoonten. Zo noemde Guus vóór de onthulling nog meer prestaties die hij koppelde aan namen van members. Om maar eens aan te geven wat zij allemaal bereiken onder zijn hoede en hoe trots hij op hen is. Ook personal trainers Ken en Robbie nam hij daar overigens perfect in mee. “Ik kan het namelijk niet alleen”, zegt Guus terecht. En direct daarna vroeg hij nog een groot applaus voor zijn moeder. “Mijn voorbeeld”, zo typeerde het feestvarken. De aanwezigen waren nog aan het uithijgen van een grappige sketch van ene Annie, die iedereen even goed liet bewegen, dansen en lachen. Het was een soort teambuilding en dat ging veruit de meesten goed af. Bij Guus wordt namelijk veel aan teambuilding gedaan. In groepen van zes mensen gaan heren en dames aan de slag. Zowel mentaal als fysiek wordt er gewerkt aan een betere ik. 

Thijs Kriek is zo’n member. De jonge ondernemer uit Veghel was op de tweede openingsavond aanwezig om de onthulling mee te maken. “Ik ken Guus van een netwerkclub. Hier ben ik eens gaan kijken of het me zou bevallen. Drie maanden ben ik nu onder begeleiding in de studio. Ik train met vijf andere mensen en volg wekelijks coaching en educatie om ook andere gewoonte onder de loep te nemen. Ik heb er zeker wat aan gehad. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben nu veel meer bewust van dingen. Wat ik fijn vind is dat je hier op een comfortabel niveau kunt sporten. Guus daagt je uit, je verlegt je grens waar kan, maar bewaakt hem waar moet.” Met een glaasje prosecco in de hand voegt hij zich daarna bij de anderen om een feestje te vieren, want aan alles was gedacht. 

En Guus? Die liep de hele avond rond met een flinke glimlach. Hij kan nu eindelijk een nieuwe start maken na maanden van voorbereidingen. “Dit is allemaal dichter bij mezelf. Het voelt erg goed”, lacht de personal trainer zijn tanden bloot. 

Wil je meer informatie en de nieuwe huisstijl zien? Ga dan naar www.guus.studio.

v.l.n.r.: Guus geflankeerd door Ken en Robbie.
Een glaasje om te proosten kon niet ontbreken.
De leden werden toch nog even aan het bewegen gezet.