Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 356e52
Bedrijfsnieuws

"Mensen houden van sparen"

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Met deze uitspraak slaat Dolinda Opheij – eigenaresse van Switch Fashion & Lifestyle - de spijker op zijn kop. De consument houdt inderdaad van sparen. Dan komen ze bij Switch Fashion & Lifestyle aan hun trekken, want daar kan je zelfs meedoen aan twee spaarsystemen. Eén daar van is de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart.

Het eigen spaarsysteem van Switch loopt erg goed. Deze is vooral aantrekkelijk voor mensen die van buiten Sint-Oedenrode bij de kledingzaak aan het Kofferen komen winkelen. En die zijn er nogal wat. "Toch hebben we besloten om én én te doen", vertelt Dolinda. "De nieuwe uitstraling van de Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarkaart vinden wij erg mooi. Ook voor jongeren is het tegenwoordig aantrekkelijk omdat het sparen via de app kan. Daarnaast doen we graag mee om het collectief sterker te maken."

Actie van twee weken
Net als haar voorgangers op deze pagina, biedt ook Switch de komende twee weken een aantrekkelijke actie. Dolinda: "Iedereen met een Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarkaart die iets koopt, maakt met de kopie van het aankoopbewijs kans op een waardebon t.w.v. 25 euro. Uiteraard krijgen ze de komende twee weken ook dubbele punten én punten op de Switch spaarkaart!"

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>