Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: cc10b0
Bedrijfsnieuws

Bikecenter Rooi gaat met de tijd mee

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bikecenter Rooi is een bekende naam in Sint-Oedenrode en omstreken. Ruim twee jaar geleden zijn zij verhuisd naar de Hertog Hendrikstraat. Met nog steeds dezelfde klantvriendelijkheid, kwaliteit én een prachtige winkel.

Jeroen Voorbij vertelt: "onze verhuizing heeft heel veel voor ons betekend: meer ruimte in de werkplaats en ook meer ruimte voor een breder aanbod. Er zijn veel ontwikkelingen in de fietsbranche. Vooral ook op het gebied van E-bikes. De E-bikes worden betaalbaarder en beter. Wij spelen daar op in door te kiezen voor een nieuw merk in ons assortiment: Votani. Dat merk staat voor kwaliteit én is niet te duur. Daarmee kunnen we concurreren met internet bedrijven en met thuisbezorgbedrijven, terwijl de klanten ons kunnen bezoeken wanneer het hen uitkomt omdat ze weten dat onze monteurs klaarstaan voor de klanten.
Daarnaast hebben wij ons brede, vertrouwde assortiment met heel veel e-bikes, schoolfietsen en sportfietsen van merken als Gazelle, Flyer, Stevens, Cortina, Batavus,Trek, en Cube. De laatste is marktleider uit Duitsland: Ze zijn niet alleen vernieuwend wat betreft materialen en kleuren, maar vooral omdat alles klopt: fietstechnisch, kleurtechnisch en vooral prijstechnisch. Dat moet ook wel want in een transparante markt als tegenwoordig moet alles kloppen om klanten aan te spreken. Cube doet dat uitstekend de fietsen zijn heel erg gaaf."
Zondag 26 juni is er de bekende jaarmarkt in Sint-Oedenrode. "Wij hebben dan een heus fietsplein ingericht. Op deze dag zijn er veel leveranciers aanwezig bij wie je verschillende fietsen kunt testen. We kleden het gezellig aan en er zijn verschillende mooie acties, aldus Voorbij."
Bikecenter Rooi is te vinden aan de Hertog Hendrikstraat 1a, achter de Emté supermarkt. Voor meer info: 0413-477722 of www.bikecenterrooi.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.



Reageren!