Anouk en Kim vd Ven
Anouk en Kim vd Ven

Vennotex: Al dertig jaar service en kwaliteit

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Vennotex is een bekende naam in Sint-Oedenrode en omstreken. Het bedrijf bestaat dit jaar al dertig jaar. Sinds tien jaar runnen Kim en Anouk van de Ven het bedrijf nadat zij het overnamen van hun ouders. Met aandacht en plezier.

Vennotex heeft al dertig jaar een grote vaste klantenkring en staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het bedrijf aan de Nijverheidsweg in Nijnsel bestaat dus al een geruime tijd. Anouk: "Dat we dit jaar dertig jaar bestaan moeten we natuurlijk vieren. Dat doen we onder andere door prijzen te verloten op onze Facebookpagina. Zo verloten we een compleet ledikant ter waarde van € 3000,-."

Vennotex heeft een groot assortiment aan boxsprings, matrassen, relaxfauteuils, bedtextiel, badtextiel en complete slaapkamers,. "Zo hebben wij zo'n 700 dekbedovertrekken op voorraad. En ook heel veel andere artikelen natuurlijk. Het assortiment bestaat uit merkartikelen van veelal Nederlandse merken, en daarbij ook diverse exclusieve topmerken als: Rivièra Maison, PIP, Norma & Tempur. Je kunt dus voor heel veel bij ons terecht. Uiteraard zijn wij er ook voor advies en proberen wij de klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. De klant is namelijk koning."

Vennotex is gevestigd aan de Nijverheidsweg in Nijnsel. Contact: 0413-476805.