Jan Sanders
Jan Sanders

Vakbekwaam en betrouwbaar: Jan Sanders Installatietechniek

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Jan Sanders heeft net een nieuwe ketel gehangen bij een klant. Een perfect moment om de jonge ondernemer op de foto te zetten. Het zijn drukke weken voor de Rooienaar, maar daar geniet hij van. Hard werken zit in zijn bloed, maar niet alleen dat, met zijn bedrijf Jan Sanders Installatietechniek gaat hij altijd voor kwaliteit. "Het moet goed zijn!" zegt de jonge ZZP'er overtuigend.

Dat hard werken in zijn bloed zit, werd al vroeg in zijn loopbaan duidelijk. "Ik liep twee weken stage bij L. van den Biggelaar installatietechniek en werd aangenomen. Vooral omdat ik liet zien te willen werken", schetst Jan de situatie van 11 jaar geleden. Hij leerde bij het Rooise installatiebedrijf naar eigen zeggen alle aspecten van het vak. Van ketels tot zinkwerken. "Het is een goede leerschool geweest", zegt Jan nog steeds dankbaar. Toch begon het moment te knagen om op eigen benen te staan. Anderhalf jaar geleden nam hij de stap. Een stap die hij iedere dag met plezier een vervolg geeft.

Eigen materiaal, een flinke bus, professionele bedrijfskleding. Alles heeft Jan aangeschaft om zijn 'project' te doen slagen. Toch heeft hij iets in huis wat niet te koop is; een enorme gunfactor, met vakmanschap op een gedeelde eerste plaats. Want de klus moet natuurlijk wel professioneel geklaard worden. Jan Sanders Installatietechniek is wat dat betreft de juiste partner. Een compleet nieuwe badkamer, een ketel die het heeft begeven of andere klussen die een kundig oog van een echte installateur nodig hebben. Jan Sanders staat paraat.

Klanten bellen Jan omdat ze weten wat voor capaciteiten hij heeft. Het vertrouwen wat hij krijgt, zal Jan niet beschamen. "Afspraken nakomen, dat vind ik het allerbelangrijkste. Zo zit ik in elkaar, bovendien wil ik de praat niet hebben!" zegt de installateur, die CV als specialiteit heeft. Bent u toe aan een nieuwe CV, of heeft de huidige een onderhoudsbeurt nodig? Aarzel dan niet en bel Jan Sanders Installatietechniek. Ondanks de drukke weken en maanden weerhoudt het Jan niet om meer van zich te laten horen. "Integendeel, mijn bedrijf bestaat nu 1,5 jaar. Een goed moment om vaker naar buiten te treden", vertelt Jan tot slot. "De mensen mogen weten dat ik er ben om de juiste oplossing te bieden op installatiegebied en dat ik 24-uurs service verleen bij storingen van cv en of waterinstallaties."
Jan Sanders Installatietechniek, 06-10805120.