Afbeelding

Nijnsel promoot damesvoetbal

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Met veel enthousiasme kondigt vv Nijnsel een voetbaltoernooi aan, speciaal voor dames! Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 mei van half 8 tot half 10, op het gezellige sportcomplex van vv Nijnsel. Het belooft een leuke avond te worden waarin dames met of zonder voetbalervaring een aantal potjes tegen elkaar voetballen.

Het damesvoetbal heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en vv Nijnsel wil graag een steentje bijdragen aan de promotie ervan.

Het toernooi zal bestaan uit verschillende poules waarin teams tegen elkaar spelen. Het belooft een avond vol spektakel en emotie te worden waarbij de teams vooral strijden om de felbegeerde titel van gezelligheidsteam.

Vv Nijnsel nodigt dan ook alle dames uit om deel te nemen. Het belooft niet alleen een sportieve avond te worden, maar ook een gezellige Ladies Night. Er zal aansluitend een feestavond plaatsvinden in de kantine waar iedereen welkom is. Zo kun je niet alleen je voetbaltalenten laten zien, maar ook genieten van de gezelligheid en het samenzijn met andere sportievelingen

Vv Nijnsel hoopt op veel enthousiaste reacties en inschrijvingen. Dus kom samen met je vriendinnen, (oud)teamgenoten, moeder of nichtje en geef je op. Je team bestaat uit minimaal 6 dames. Wil je je graag alleen of in een kleiner clubje opgeven? Ook dat kan, dan zorgt vv Nijnsel dat je team wordt aangevuld. Een wedstrijdje duurt 15 minuten en ondanks dat het om de sportiviteit gaat, valt er ook wat te winnen. Inschrijven kan vanaf 15 jaar, via activiteiten@vvnijnsel.nl