MHC neemt 1 punt mee vanuit Gemert

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond de allerlaatste uitwedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. De dames mochten het opnemen tegen Gemert dames 1, wie ze de afgelopen jaren nog niet eerder zijn tegengekomen in de competitie.

Nadat alle thermokleding aan was gedaan en er nog stukjes ijs uit de sproeiers waren gekomen kon de wedstrijd beginnen. Rooi begon slordig aan de wedstrijd. De dames waren niet fel en maakte het Gemert te makkelijk. Zo wist Gemert meerdere corners te halen waarvan er één strak in de hoek werd geslagen. De 1-0 stond op het scorebord. Vanaf de tweede helft zat er een stijgende lijn in het Rooise spel en wisten ook zij kansen te creëren, maar helaas lukte het nog niet om deze af te maken.
De tweede helft begon Rooi een stuk beter dan hoe ze de eerste helft begonnen. De speelsters waren fel en gingen voor iedere bal. Dit harde werken werd beloond met een goal van Lisan van der Pol. Hierna wist Gemert nog wat corners te halen en ook Rooi creëerde nog wat kansen, maar het lukte beide teams niet meer om de bal in het doel te krijgen, waarna de wedstrijd eindigt in een gelijkspel.
Volgende week spelen de dames hun laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegen Nuenen. Dat belooft een spannende pot te worden dus hopelijk zien ze jullie juichend langs de lijn!