Loes van der Heijden aan de bal.
Loes van der Heijden aan de bal.

Duur puntenverlies dames MHC

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Na een weekend paaseieren zoeken en Paaspop onveilig gemaakt te hebben, stond afgelopen zondag weer een wedstrijd op het programma. De dames van MHC Sint-Oedenrode ontvingen de dames uit Drunen.

Het begin was moeizaam vanuit Rooise zijde. Hier wisten de dames van Drunen goed gebruik van te maken door in het tweede kwart op voorsprong te komen. De dames uit Rooi wisten aan het eind van het tweede kwart dit om te buigen in een gelijke stand. De opkomende Anouk van Nisterooij wist de bal netjes in de hoek te slaan.

In het derde kwart wisten de Rooise dames wat ze te doen stond. Er moest een schepje bovenop. De Drunense dames wisten toch weer de keepster te verschalken en kwamen weer op een voorsprong. MHC liet er niet bijzitten en zette de strijd voort. Dit resulteerde in een mooie backhand goal van Floor (Skaley) Aalders. Nu moesten de Rooise dames doorpakken en doorgaan. Tijdens het derde en vierde kwart kwamen er verschillende grote kansen voor MHC, maar ze wisten hem niet over de lijn te krijgen. Hierdoor bleef het tot lang in het vierde kwart 2-2.

Helaas mocht het niet baten en wisten de dames van Drunen de wedstrijd over de streep te trekken.