Foto vlnr: Levi Huber, Mats Wagemakers, Marijn Das, Brent Jurriëns, Jordy de Wit, Jesper van der Vleuten, Nomi Spijkers, Daniël Pol, Boet van den Akker, Milan van Kempen, Koen Verhoef, Gijs van Hastenberg
Foto vlnr: Levi Huber, Mats Wagemakers, Marijn Das, Brent Jurriëns, Jordy de Wit, Jesper van der Vleuten, Nomi Spijkers, Daniël Pol, Boet van den Akker, Milan van Kempen, Koen Verhoef, Gijs van Hastenberg Foto:

Rhode kiest twaalf jonge Vrijwilligers van het Jaar

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Elk jaar roept Rhode | Van Stiphout Bouw een vrijwilliger van het jaar uit. Dit jaar was het een bijzondere onthulling. Niet één of twee vrijwilligers werden uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar, maar twaalf.

De jeugdige scheidsrechters Levi Huber, Mats Wagemakers, Marijn Das, Brent Jurriëns, Jordy de Wit, Jesper van der Vleuten, Nomi Spijkers, Daniël Pol, Boet van den Akker, Milan van Kempen, Koen Verhoef, Gijs van Hastenberg.
“Wat een kanjers. Knap op ze hun mannetje staan. Het zijn de jonge parels van de Neul”, aldus Rhode | Van Stiphout Bouw. De voetbalclub is trots op de jonge vrijwilligers. “Ze zijn het fundament van Rhode. Het is een prachtig voorbeeld van de jeugdige betrokkenheid.”