Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7c264a
Sport

Argo zwemmers in actie in Brabant en Duitsland

  Sport

Sint-Oedenrode - Vier zwemmers van Argo - Leonie Habraken, Marijke van der Heijden, Lars Diesch en Roel Janssen - zijn afgelopen weekend in actie geweest op een tweetal Open Water wedstrijden in Brabant en een prestatietocht in Duitsland.

Lars, Leonie en Roel zwommen zaterdag in de Lithse Ham in Lith en Roel en Leonie ook op zondag in de IJzeren man in Vught. Leonie zwom op beide dagen de 1000 meter vrije slag. Zaterdag in Lith behaalde ze een 5e plaats en zondag in Vught een 9e positie. Roel wist in Lith te profiteren van een uitglijder van Lars bij de finish van de 2000 meter schoolslag en behaalde een 3e plaats. Lars eindigde als 4e. Roel deed dit op zondag nog eens dunnetjes over en werd hier ook 3e op de 2000 meter schoolslag.  's Morgens behaalde hij een 10e plaats op de 5000 meter vrije slag.

Marijke en Lars hebben op zondag deelgenomen aan de prestatiezwemtocht van de "International Military-Corps der Österreichische Lebens Rettungs Gesellschaft (ÖLRG)" in de Ternschersee in Selm, Duitsland. Dankzij de vriend van Marijke, Dominik Patzelt konden Marijke en Lars – samen met Dominik – deelnemen aan deze prestatietocht. Deelnemers vanaf 18 jaar en ouder moesten één, anderhalf of twee uren ononderbroken en zonder hulpmiddelen zwemmen. Marijke en Lars hebben beide 2 uren gezwommen, wat voor hen een nieuwe ervaring was. Wat een mooie prestatie van die twee (drie).

Aankomend weekend wordt door Roel en Lars deelgenomen aan de beide open water wedstrijden in Zeeland. Zaterdag in Wilhelminadorp en zondag in Vlissingen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!