Archief
Archief

Concordia Verenigingstoernooi

Sport

Sint-Oedenrode - Handboogvereniging Concordia houdt voor de twaalfde maal haar jaarlijkse verenigingstoernooi. Aan dit toernooi kunnen alle verenigingen (behalve handboogverenigingen) deelnemen. Ook is deelname van actieve schutters uitgesloten. Het toernooi wordt verschoten in teamverband.

Een team kan bestaan uit: vriendenclub, biljartclub, rijvereniging, personeelsvereniging of iets dergelijks. Het bestaat uit 5 tot 6 personen. Kosten per team: € 18.
De beste 5 scores van elk team tellen voor de eindscore van de avond. Het toernooi wordt in de avonduren verschoten en begint telkens om 20.00 uur Per avond kunnen maximaal 12 teams deelnemen. Als afsluiting van het toernooi wordt een finale avond geschoten waaraan de beste 12 teams kunnen deelnemen. De finale bestaat uit teams welke op een avond 1e zijn geworden, aangevuld tot 12 teams die de hoogste score hebben behaald. De finalisten krijgen tijdig bericht en er is een wisselbokaal beschikbaar.
Ook is er een aandenken voor de best scorende dame/heer in de voorronde. Voor de finale is geen inleg verschuldigd. Toernooiavonden zijn: vrijdag 4—11—18—maart en woensdag 9 maart. De finale avond is op vrijdag 25 maart. Opgeven graag tijdig naar onderstaand adres of per telefoon. E-mail: henk.jos@kpnplanet.nl of H. Ketelaars: 06-20448654