Archief
Archief

Nijnsel 1 naar Oisterwijk

Aanstaande zondag hervat Nijnsel/TVE Reclame 1 de competitie tegen NEVELO uit Oisterwijk. Nijnsel hoopt op een passend vervolg van de succesvolle eerste seizoenshelft die medio december werd afgesloten met een klinkende thuisoverwinning tegen EMK.

De geelblauwen bewaren geen goede herinneringen aan de thuiswedstrijd in september tegen de roodwitten uit een van de mooiste dorpen van Brabant. Net voor de rust weerhield de lat een 2-1 voorsprong voor de thuisclub en amper een minuut later werd het dankzij een vrije trap aan de andere kant 1-2 en kwam Nijnsel ook nog eens met tien man te staan. Na de thee probeerde de thuisploeg de bakens nog te verzetten, maar de gasten counterden bekwaam naar de 1-4.

Alle aanleiding dus voor een sportieve revanche! De overwinning van Nevelo bleek echter geen eendagsvlieg, want het team stond zelfs een tijdlang in de top van de ranglijst. Daarna zakte het wat terug. Het kan dus zondag alle kanten in en hopelijk voor de bezoekers nu de goede kant. Afgelopen zondag werd in een oefenpot tegen tweedeklasser Sparta'25 een klinkende 4-1 overwinning geboekt! Het vernieuwde, maar vooral verjongde bestuur van vv Nijnsel/TVE Reclame hoopt evenals spelers en technische staf dat zondag weer veel trouwe supporters naar de Sportlaan 20 in Oisterwijk afreizen om hun favorieten aan te moedigen. Het zou mooi zijn als we met drie punten uit het vennendorp konden vertrekken en de N.V. Lederfabrieken Oisterwijk, opgericht in 1930, in rouw gedompeld zouden kunnen achterlaten.