Logo mooirooi.nl
Komend weekend belooft het spektakel in de Dommel.   | Fotonummer: 6f0576
Komend weekend belooft het spektakel in de Dommel.
Sport

Holland Cup wedstrijden bij HKC

  Sport

Sint-Oedenrode - Zaterdag 30 Mei en zondag 31 mei vindt bij de Hooidonkse Kano Club de jaarlijkse Holland Cup wedstrijden plaats.

Het permanente parcours Eddy Rode biedt een leuke uitdaging voor iedere kanovaarder. Vanaf de brug of langs de dommel kunt u de wedstrijden goed volgen. Vooral zaterdag wordt het een spektakel met de ludieke "Fun" wedstrijden. De deelnemers zullen meer moeten doen dan alleen peddelen! Grote pluche poppen en een drenkeling spelen een rol in deze wedstrijd met vierpersoons raften. Rond de klok van 16.00 uur begint deze wedstrijd.

Rond 18.00 uur start de afvaart. Een discipline waarbij je over een langere afstand vaart. Deze keer doen ze een rondje meander 't Laar van ongeveer 5 kilometer. Ook zal er nog een slalom sprint worden afgewerkt. Spectaculair om te zien. Zondag is geheel in het teken van de slalom wedstrijd, deze wedstrijd telt mee in het Nederlands slalom kampioenschap (Holland Cup Ranking).

Op zondagochtend wordt begonnen met de slalom ploegen. Hiervoor is gekozen zodat iedereen 's ochtend 's op het water ligt en iedereen het parcours al een keer heeft kunnen verkennen. Want de dommel is veranderlijk en iedere dag is het parcours net weer iets anders. Meer informatie: www.hooidonksekanoclub.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!