Jack Biemans.
Jack Biemans. Foto: Manon Swinkels

Van de Ven sluit zich aan bij Vermetten Accountants & Adviseurs

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Het Rooise bedrijf Van de Ven Accountants | Adviseurs sluit zich aan bij Vermetten Accountants & Adviseurs. Hiermee heeft de Brabantse accountantsorganisatie negen vestigingen. Van de Ven bestond ruim 75 jaar onafhankelijk. 

De aansluiting is ingegeven door de wens en noodzaak om, in een steeds complexere wereld, breed te kunnen blijven adviseren, de uitdagingen op het gebied van IT en wet- en regelgeving het hoofd te bieden en een aantrekkelijke werkgever te zijn en blijven. “Dit alles vergt een flinke ‘back office’ welke wij hebben gevonden bij Vermetten”, aldus Van de Ven. De cultuur bij Vermetten sluit perfect aan op die van Van de Ven. “Vermetten kent een deskundige en daadkrachtige werkwijze en heeft een uitstekende reputatie.” 

“We kunnen u extra kennis en expertise bieden waar deze tijd om vraagt. Naast onze expertise op het gebied van fiscaliteit, accountancy, personeel en salaris kunnen wij door deze aansluiting in het bijzonder de kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van agrarisch advies en audit voor de lange termijn waarborgen. Heeft u daarnaast behoefte en advies over zaken als corporate finance, juridische dienstverlening, ondernemen in het buitenland, vastgoed, financial planning, HR-advies of estate planning? Dan is het goed om te weten dat Van de Ven Vermetten als onderdeel van Vermetten | accountants en adviseurs, u ook deze dienstverlening kan bieden”, aldus Jack Biemans