Afbeelding

Informatieavond Van de Ven Accountants Adviseurs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op donderdag 24 maart 2016 organiseert Van de Ven Accountants | Adviseurs een informatieavond. Tijdens deze avond gaan we de volgende onderwerpen behandelen:

Asbest van het dak, welke subsidiemogelijkheden zijn er?
Eind 2014 is wettelijk vastgelegd dat er op 1 januari 2024 geen asbest meer op daken in Nederland mag liggen. De kosten voor het vervangen van een dak zijn voor de eigenaar van een gebouw. Wel zijn er enkele subsidieregelingen waar gebruik gemaakt van kan worden. Voor deze subsidieregelingen kunnen zowel bedrijven als voor particulieren in aanmerking komen.  Wij gaan de voorwaarde van de subsidieregelingen die op dit moment gelden met u doornemen. Zo zal er onder andere worden ingegaan op het belang van een goede planning om geen subsidies mis te lopen door termijnoverschrijdingen.

Pacht en grondgebruik, hoe houd je als grondeigenaar alle rechten in eigen hand?
Door de jaren heen merken we dat er veel onduidelijkheid is over het uit gebruik geven van grond. Het woord pacht schrikt veel mensen af en daarom kiezen ze voor een grondgebruikersverklaring. Maar is een grondgebruikersverklaring wel een goede oplossing? Of zijn er betere mogelijkheden om je te beschermen voor de pachtwet en met name langdurige pacht? Op deze avond gaan we de mogelijkheden en onmogelijkheden van de grondgebruikersverklaring en pachtcontracten uiteenzetten. Hierbij komen onder andere de rechten en plichten van "grondeigenaar" en "gebruiker van de grond" aan bod bij de diverse contractvormen. De informatieavond zal worden gehouden op ons kantoor: Van de Ven Accountants | Adviseurs, Jan Tinbergenstraat 4, 5491 DC  Sint-Oedenrode, Aanvang: 20:00 uur, Einde: 22:15 uur. U kunt zich opgeven door een e-mail sturen naar reactie@vdven.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen of u kunt uw aanmelding telefonisch (0413-491111) doorgeven.