Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Advisering bij Van de Ven Accountants | Adviseurs

Algemeen

Advisering bestrijkt een enorm breed terrein. Bij Van de Ven Accountants | Adviseurs geven wij advies op vele gebieden. Dit kan o.a. gaan om fiscaal-juridisch advies, agrarische dienstverlening en advies, bedrijfseconomisch advies, loon- en personeelsadvies of financieel advies. Uiteindelijk krijgt iedereen, zowel ondernemer als particulier, hier vroeg of laat mee te maken.

Onze overheid is hier met haar complexe (en aan veranderingen onderhevig zijnde regelgeving) debet aan. Om bijvoorbeeld de juiste financiële keuzes te maken is gedegen en onafhankelijk advies gewenst. Op alle hierboven genoemde gebieden van advisering heeft Van de Ven Accountants | Adviseurs een uitgebreide schat aan kennis en kunde. Wij doen dit volkomen onafhankelijk waarbij naast onze eigen expertise de strenge regelgeving van onze toezichthouder mede borg staat voor een gedegen advies.

Als u informatie of een vraag heeft hoe u kunt besparen op de belastingheffing over uw vermogen in Box III, de "Bijleenregeling eigen woning" of de eigenbijdrageregeling bij het CAK dan kunt u bij ons terecht. Maar ook voor advies met betrekking tot een financieringsaanvraag, advies over arbeidsrechtelijke zaken, successieplanning of financial planning staan wij u graag te woord.

Een handig uitgangspunt hierbij kan de aangifte inkomstenbelasting 2017 zijn deze kan helpen om uw financiële positie in kaart te brengen. Wij kunnen u uiteraard helpen bij het indienen van de belastingaangifte 2017, die uiterlijk 30 april 2018 moet worden ingediend.

Mogelijk heeft u naar aanleiding van dit korte berichtje vragen of is u belangstelling voor één van de genoemde onderwerpen gewekt. Neem dan contact met ons op.

Wij geven u graag in een vrijblijvend gesprek een uiteenzetting van de mogelijkheden. Bel ons gerust op 0413-491111 of kijk op www.vdven.nl.