VV Nijnsel opnieuw in mineur

Nijnsel - Afgelopen zondag kwam Bladella op bezoek in Nijnsel. Een team dat de afgelopen weken goed draait en inmiddels bovenin een stevig partijtje meeblaast. De Kempenaren waren natuurlijk niet van plan om tegen laagvlieger Nijnsel een zeperd op te lopen en dat maakten ze al heel snel duidelijk.

Het duurde een kwartiertje voordat de gasten een gaatje vonden in het Nijnselse bastion; 0-1. En daarna ging het snel. Bladella combineerde er lustig op los en de thuisploeg kon er vaak alleen maar naar kijken. Ruststand was een verontrustende 0-5 en het was afwachten wat theoloog Antoon Verhagen in de rust kon bewerkstelligen.
En verdomd, de tweede helft had een ander aanzien! Al moet natuurlijk gezegd dat bij de sympathieke gasten de druk wel van de ketel was en zij konden gaan freewheelen. In de 62e minuut viel misschien wel het mooiste doelpunt en dat van de voet van een…. Nijnsel speler!! Stefan Hulsen zag de vijandelijke keeper wat te ver van de goal staan en verraste hem met een perfecte lob; 1-5. Een beauty! Het slotakkoord was echter weer voor de gasten die twintig minuten voor tijd al glijdend de eindstand 1-6 op het scorebord toverden.
Een overwinning waar niets op af te dingen viel en nogmaals duidelijk maakt dat Nijnsel Heren 1 het in deze sterke klasse niet gaat redden. Aanstaande zondag reist geelblauw naar Unitas ’59 waartegen eerder een 0-7 nederlaag werd geleden. Dat riekt maar revanche maar de mannen uit Noord-Eindhoven doen wel mee om de titel, dus als er al punten worden behaald dan zullen deze voor de poorten van de hel moeten worden weggesleept. Aanvang 14.30 uur, sportpark ’t Bokt. Goed aan te rijden zowel per auto als per fiets.