Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Rijd je graag auto?

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Buurtbusvereniging Sint-Oedenrode is op zoek naar chauffeurs voor de buurtbus. Buurtbusvereniging Sint-Oedenrode rijdt al 41 jaar tussen Best en Schijndel, een enthousiaste club met op dit moment 36 chauffeurs. Er zijn wekelijks 30 chauffeurs nodig om de dienstregeling uit te voeren.

De werkzaamheden bestaan uit het besturen van de buurtbus tussen Best en Schijndel. Ook het in- en uitladen van personen in een rolstoel (met behulp van een rolstoellift) behoort tot de taken van een buurtbuschauffeur, alhoewel dit zeer incidenteel plaatsvindt. Tijdsindicatie: de buurtbus rijdt van 7.30u - 19.00u, maandag t/m vrijdag. Ervaring in het rijden met een bus is geen must. Rijbewijs B is voldoende.

Vind je het leuk om auto te rijden en mensen van A naar B te brengen? Reageer dan gerust! (vacaturenummer V000.677). Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Wilt u meer weten over deze vacature of een andere vacature? Neem dan eens een kijkje op onze vernieuwde vacaturebank via vacaturebank.welzijndemeierij.nl