Twee teams Rhode winnen zaalvoetbalcompetitie

Sint-Oedenrode - Het was alweer voor de 27ste keer F-Zaalvoetbal tussen teams van Rhode, Boskant en Nijnsel. Tien weken lang werd er op woensdagmiddag in sporthal de Streepen gevoetbald.

Totaal deden er 135 kinderen mee; vijf ploegen tweedejaars speelden een complete competitie. Hierin was Inter Milaan (Rhode) de beste. Acht ploegen eerstejaars pupillen speelden in twee poules . De finale voor de eerstejaars werd gespeeld tussen PSV (Rhode) en Ajax (Rhode). Dit was een zeer spannende wedstrijd. PSV won de wedstrijd met 1-0. De winnaars gingen met een beker naar huis, die gesponsord werd door de gemeente. En iedere deelnemer had een medaille verdiend.

Uitslag:
Tweedejaars: 1. Inter Milaan (Rhode), 2. Arsenal (Rhode) 3. Barcelona (Rhode) . 4. Liverpool (Rhode) 5. Juventus (Nijnsel). Eerstejaars: 1. PSV (Rhode), 2. Ajax (Rhode) 3. FC Twente (Rhode) 4. AZ (Boskant) 5. Vitesse (Rhode). 6. PEC Zwolle (Rhode). 7. Feyenoord (Nijnsel). 8. SV Heerenveen (Rhode)