Afbeelding

Kerstoptredens koor Aurora

Roois nieuws
Snt-Oedenrode- De dames van koor Aurora hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Na het gezellige uitstapje naar Zandvoort, begin oktober, kwamen de kerstmappen al direct te voorschijn. Het koor geeft aanstaande zondag, 14 december, samen met koor Cantecleer, een kerstconcert in de Knoptoren. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Zij hopen met hun optreden de bezoekers alvast een beetje in kerststemming te kunnen brengen.

Tweede Kerstdag zingt Aurora, samen met het kinderkoor en het opleidingsorkest van harmonie Nijnsel, tijdens de herdertjesviering in de Martinuskerk. Aanvang 9.30 uur.

Op maandagavond 29 december, om 19.00 uur, zingt Aurora tijdens het Bosch Winterparadijs. Voor degene die tijdens de kerstdagen niet in den Bosch zijn geweest en dit evenement nog nooit hebben meegemaakt: Zeker een aanrader!!
Het Bosch Winterparadijs wordt gehouden van 13 december tot en met het eerste weekend van januari. Er is een schaatsbaan op de Parade, met daaromheen gelegenheden voor een lekker bakje koffie. Op een groot podium is live muziek. Er staan bankjes met vuurkorven. Ook "Joris Kerstboom" is te zien op de Parade. Het is altijd de moeite waard om deze "wensboom" eens te gaan bekijken. Voor meer informatie, kijk op www.boschwinterparadijs.nl

Dames die het leuk vinden om te zingen, zijn vanaf de kerstvakantie van harte welkom om eens een repetitie bij te wonen.
Aurora repeteert iedere woensdagavond in de bovenzaal van "De Beurs" van 19.45 uur tot 20.45 uur. Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Dames tussen de 20 en 45 jaar, laat eens van je horen!!
Meer informatie vind je op de website: www.kooraurora.nl