Dubbelslag Nina van Enckevort

Roois nieuws
Een moeilijke opgave vorige week voor Nina van Enckevort van de Vresselse Ruiters. In de klasse CM reed ze haar pony Enjoy foutloos en plaats zich voor de barrage op de het indoorconcours in Oirschot. Dat deed ze ook met haar nieuwste aanwinst 'Diego' in de klasse DM, die in handicap werd verreden.

Door met Enjoy een snelle barrage en foutloos te rijden was ze al zeker van de eerste plaats. Door met Diego hetzelfde te doen reed ze daarmee naar een derde plaats. Afgelopen weekend was het nu het indoorconcours van de Rooise Ruiters waar weer goed werd gereden door de Vresselse Ruiters.
Nu was het weer Nina van Enckevort die dit keer met Diego de eerste plaats scoorde met een foutloze rit en dito barrage met de snelste tijd. Zeer knap gereden. Daarna was het de beurt aan Enjoy die een derde plaats kreeg in de barrage voor haar prestatie in de CM klasse onder handicap.
Ook Sidney Renders mocht zich bij de foutloze combinaties voegen in de DB klasse. Ze werd beloond met een derde prijs met Matsjo's Son met een foutloze barrage en mooie stijlpunten. Dit is ook gelijk de eerste selectiewedstrijd en werden weer de eerste punten gescoord.