Afbeelding

Weerwolven van Wakkerdam

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - De weerwolven van Wakkerdam zijn neergestreken in Rooi. Op vrijdag 3 en zondag 5 oktober laten de kinderen van 't Roois Theater zien hoe ze de weerwolven overmeesteren en hoe het allemaal weer goed komt in Wakkerdam.

Maar eerst zorgen ze natuurlijk voor de nodige toestanden. De kleine Cupido met haar boogje en het Stiekeme Meisje, dat probeert iedereen op het verkeerde been te zetten. Het schoolmeisje dat haar juffie zoekt. De koekjes bakkende politieagent Snor, de hardwerkende agent Bril en het jager-spook. Met die laatste moet je geen hi five doen, want dan val je plat op je gezicht. En wat is Wakkerdam zonder dief, zonder journaliste -och gutjes, waarom wil er niemand met mij praten- en zonder heks. Als u het spoor nu al bijster bent, dan hebben we altijd onze verteller en onze uitbeelder nog, die u haarfijn uitleggen wie wie is. En u hoeft niet bang te zijn dat het een puinhoop wordt, want Vullis 1 en Vullis 2, die wel veel zuchten en mopperen, ruimen de boel toch weer op... vóór hun zeventigste.
Hoewel weerwolven bepaald geen lieverdjes zijn, is de voorstel van de kindergroep van 't Roois Theater vrolijk en ontspannend en komt alles weer op z'n pootjes terecht.
Op 3 oktober begint de voorstelling in de grote zaal van Odendael om 19.30 uur;
Op zondag 5 oktober begint de voorstelling in de grote zaal van Mariëndael om 14.30 uur.
Voor beide voorstellingen is de toegangsprijs € 4,00.

Kijk hier naar de filmpjes:

1. Politie:
2. Verliefd stel:
3. Journaliste:
4. Jagers:
5. Cupido: