Afbeelding

Stichting Koeveringse molen deelnemer Grote Clubactie

Roois nieuws
Dit jaar doet de stichting voor de derde keer mee aan de Grote Clubactie, landelijke loterij waarbij verenigingen, clubs of stichtingen door de verkoop van loten een mooi bedrag voor hun clubkas kunnen verdienen door loten te verkopen. Ook de stichting Koeveringse molen wil uiteraard graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor het molenfonds behalen.

De Stichting Koeveringse molen is ervan overtuigd zijn dat veel personen een bijdrage willen leveren om de herbouw van een van de bekendste standerdmolens in Nederland te realiseren. De Koeveringse molen is een molen met één van de oudste bekende windmolens van ons land en kan bogen op een maalgeschiedenis van zo'n 640 jaar (1300/1944).
Een goede reden om loten te kopen is dat van de opbrengst maar liefst 80% naar het molenfonds van de stichting gaat. Daarnaast zijn er prachtige prijzen te winnen, de hoofdprijs is maar liefst € 100.000,00. Dit jaar is er ook een auto! te winnen. Loten zijn te koop vanaf 13 september via een link op de website van de stichting: www.koeveringsemolen.nl . Ook is het mogelijk loten via de mail (info@koeveringsemolen.nl) of telefonisch (0499-474854) te bestellen. De betaling van de loten gaat door middel van een automatische incasso waarbij dan ook het lotnummer vermeldt zal worden. Het bestuur van de stichting dankt iedereen bij voorbaat voor hun steun!