Familie Kermistoernooi

Roois nieuws
Tijdens het familie kermistoernooi speelt één lid van onze vereniging met twee onervaren spelers (familie of vrienden). Het toernooi op kermiszondag was dit jaar opnieuw buit voor de Veghelse tripletten met de plaatsen 1 en 2 voor Gerrie en Wim van de Rijdt met hun Veghelse secondanten.

Gerrie won met 3+26 nipt voor Wim met 3+25. De 3e plaats was voor het triplet van Rob van Berkel (3+22). Iedereen voelde zich echter toernooiwinnaar doordat ze allen werden verrast met een leuke attentie van de vereniging en bovenal vanwege de uitmuntende sfeer. Onze deelnemers en gasten, zo’n 100 personen, zijn na afloop in grote getale naar de Kermis getogen om het feest door te zetten. En iedereen komt volgend jaar terug voor de felbegeerde beker en de gezelligheid.

Zondagmiddag competitie
In augustus ging de winst voor de 2e keer deze zomer naar Martin Gerritsen (3 +25) met op de 2e plaats Bert Goorts (3 +23). 3e werd Wim vd Rijdt (3 +19) en 4e Jo van Lierop (3 +10). Met 2 winstpartijen (+13) volgde op de 5e plaats Tonny van Eerd. Door zijn overwinning staat Martin Gerritsen nu bovenaan in het klassement (+10) en Gerrie vd Rijdt 2e (ook +10, maar minder eindoverwinningen). Met nog 1 zondagmiddag te gaan in September zijn beiden nog de enige kanshebbers op de eindoverwinning.

Doubletten clubkampioenschappen
Deze kampioenschappen over 5 donderdagavonden heeft de eerste avond erop zitten. In poule A bleven de doubletten Maria Thijssen/Frans Fransen (2 +13) en Martin Gerritsen/Anny Stobbe (2 +10) ongeslagen. In poule B lukte dit ook de doubletten Piet Habraken/Jan Bekkers (2 +18) en Tonny van Eerd/Narda van Zutphen (2 +16). Alle andere doubletten liepen al tegen 1 of meerdere nederlagen aan.