Korfbalclinic en vriendentoernooi KV Nijnsel

Roois nieuws
Nijnsel - Zaterdag 14 juni staat er een waar uniek spektakel op het programma op het korfbalveld van KV Nijnsel.
Alle actieve leden van de korfbalvereniging Nijnsel nemen deel aan een clinic die gegeven wordt door de organisatie Korfbalstars onder leiding van oud-international André Kuipers. Twee korfbalinternationals zullen de Nijnselse “sterren” de fijne kneepjes van het korfballen leren.

Clinic voor spelers
Bij een clinic staat plezier voorop, maar de spelers gaan niet naar huis zonder iets te leren! Een clinic is voor alle niveaus. De korfbalclub bepaalt zelf de duur van de activiteit waarin de spelers spectaculaire en leerzame korfbalvormen trainen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid jezelf te meten met de korfbalstars, korfbaltoppers en toptrainers. Steeds meer korfbaltoppers zijn verbonden aan de Korfbalstars, zodat de spelers altijd weer oog in oog staan met de grootste helden van dat moment. Wie scoort tegen Tim Bakker, wie houdt Barry Schep van een doelpunt? Na afloop tekenen de Korfbalstars de speciale handtekeningenkaarten, en gaan de spelers met een verrassing naar huis. Een waar spektakel wat je als speler maar ook zeker als ouder en als toeschouwer niet mag missen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de tent op het korfbalveld.

Familie – Vriendentoernooi zondag 15 juni
Zondag 15 juni staat in het teken van het jaarlijkse familie en vriendentoernooi. Een mooi en prachtig toernooi waar strijd en gezelligheid heel goed samen gaan. Een mooie afsluiting van het korfbalseizoen.