MIK in BEELD: open week

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Tijdens de MIK in Beeld week van 17 tot 25 mei kan iedereen deelnemen aan open lessen en proeven van allerlei inspirerende activiteiten. MIK nodigt iedere inwoner van Sint-Oedenrode uit om vrijblijvend te komen kijken, luisteren of meedoen in cultureel centrum Mariëndael.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen tijdens de openles Tekenen en Schilderen op maandag 19 mei van 10.30 tot 12.00 uur. Dit is gratis maar meld je even aan svp via info@mikweb.nl of telefonisch 073-5492901. Ook bij MIK in Schijndel, in het Spectrum is een OPEN WEEK, daar zijn twee activiteiten die ook voor inwoners van Sint-Oedenrode interessant zijn. Dat is op zaterdag 24 mei vanaf 13.30 uur de Mega MIK instrumentenmarkt met muzikale bingo en de KIJK Kunst voor het raam Festival. Op zondag 25 mei is er tussen 11.30 en 17.15 uur een Kleuter en KinderdansFESTIJN, met optredens en workshop.

In Sint-Oedenrode wordt de MIK in Beeld week spectaculair afgerond met het POP&CO fest. Het eerste live outdoor festival van Pop&Co. Alle veertien bandjes treden op, dit gebeurt op het buitenpodium van Mariëndael. De muzikanten showen in een bomvol programma het resultaat van het intensieve coachingstraject van MIK. Er zijn activiteiten voor kinderen en er staan kraampjes. Neem je picknickkleed mee en kom genieten. Het begint om 14.00 uur en eindigt omstreeks 21.30uur. De entree is gratis. Meer info www.mikweb.nl  of bel 073-5492901.