Seniorenclubdag TV de Kienehoef

Roois nieuws
Onder een stralende zon werd dinsdag 25 maart de Seniorenclubdag van TV de Kienehoef gehouden. Leden in de leeftijd van 50+ bij de dames en 55+ bij de heren zijn op deze dag allemaal welkom.

In de vroege ochtend met de dauw nog op de banen werden de deelnemers hartelijk welkom geheten door de organisatoren. Uiteraard dienden de deelnemers niet alleen met koffie of thee warm te worden, maar ook met een echte warming-up. Dus, voordat de wedstrijden startte verzorgde clubtrainer Cees van den Boer een gevarieerde warming-up. Na de twee ochtendpartijen was iedereen toe aan de goed verzorgde lunch. Na de lunch moest het eten zakken en kon men ruimschoots de tijd om even bij te komen. Een enkeling nam deze tijd te baat om een middagdutje te doen.

Na afloop van de power nap werd gestart met de laatste wedstrijdronde voor de deelnemers. Gezien het fanatisme maar ook de sportiviteit was het niet te bemerken dat het de laatste wedstrijden waren. Eenmaal gedaan met de intensieve partijen was er ruimschoots tijd voor een drankje en een praatje over de geweldige duellen. De algehele conclusie was dat de organisatoren goed inzicht hebben op de speelsterktes van de deelnemers en er daardoor in leuke combinaties van spelers gespeeld werd.

De seniorenclubdag is een echt gezelligheidstoernooi, dus werd er niet afgesloten met een prijsuitreiking voor de sterkste spelers, maar was er een grote loterij. Het prijzenpakket was omvangrijk, met dank aan de sponsoren: Bakkerij Bekkers, Wim Dortmans van de Rooise Bespanservice, De Wit Sport Schijndel en de Makro Best. Verder was TriNed met een stand aanwezig. Na de loterij bleef het nog een lange tijd gezellig in het clubhuis. Veel dank gaat uit naar de mensen van de bar- , keukendienst, die in de ochtend werd verzorgd door Dora en Cor Beilen en in de middag door Hennie Stamps en Marjolein van Gils. Tot slot ook veel dank aan de organisatoren Christine van Heertum, Riet Kuijpers, Ben Bahlmann, Jan de Boer en Evert Vugs. Het was weer een geweldig gezellige en goed georganiseerde dag.

Tot slot. Helaas stopt Evert met de organisatie wegens persoonlijke omstandigheden. Voor zijn inzet en inbreng werd zeer hartelijk bedankt. Men heeft reeds een prima opvolger gevonden in de persoon van Theo Janssen die ook aan deze dag al zijn ondersteuning heeft verleend. Tot volgend jaar! Toon Habraken, namens alle deelnemers.